Oprichter van Emoverder

Francis Mwami heeft ervaring vanuit verschillende denk- en referentiekaders vanuit Nederland, België en Afrika. Hij heeft jaren lange ervaring opgebouwd in de kinder- en jeugdpsychiatrie, volwassenpsychiatrie angst- en stemmingsstoornissen, psychogeriatrie, etc. Francis Mwami, oprichter van Emoverder heeft de ZEMOS-CUMP methode ontwikkeld aan de hand van het onderzoek “Ingeklemd tussen twee denkwerelden: psychomotorische therapie en het herkennen van psychische stoornissen en psychosociale problemen bij immigranten uit Afrika.” (Windesheim University of Applied Sciences, 2012, Zwolle, Nederland).

Francis Mwami is een ervaren lichaamsgerichte therapeut met een internationaal diploma als psychomotorisch therapeut ( Windesheim University of Applied Sciences, 2008- 2012, Zwolle, Nederland en heeft een licentiaat in lichamelijke opvoeding en sport.

Francis is ook gediplomeerd ademtherapeut, biofeedback therapeut, coach en counselor, psycho-educatie trainer, gecertificeerd voor competentiegericht werken met jongeren, verlies en rouw, en trainer voor evidence- based toegepaste relaxatie. Hij is actief in bijscholingstrainingen en workshops in Nederland, in België en overige in de wereld.

Naast de Emoverder praktijk, Think Outside groepspraktijk is Francis Mwami werkzaam als psychomotorische therapeut in een dynamische werksetting binnen psychiatrisch ziekenhuis vzw KARUS in Melle, België, therapeut binnen de afdeling intensieve dagbehandeling voor angst- en stemmingsproblematiek.

Francis Mwami is auteur van verschillende artikelen in Burundese media over preventie en behandeling van psychische en psychosociale problemen. Hij is een ervaren spreker en hulpverlener.